Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TY

TY

Ty

citlivost, lásku, něžnost a jedinečnost skrývá tvá osobnost.
Jsi úžasně nádherný člověk,který mě tímto zahrnuje
a já nemám ponětí, jak bych ti to mohla oplácet.

Jsi pro mě člověk, který pro mě moc znamená,
krásná bytost s křídly anděla,
pro kterého cokoli udělám.

Pojď, dej mi ruku,dám ti svou,
je to o nás dvou, budem jeden pro
druhého oporou.
O tom to přece je, když jeden druhého miluje..
Publikoval(a): Ňuňuško, 29.3.2012
Přečteno (799x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti