**Pavouček pro štěstí
**Pavouček pro štěstí
Anotace: O jedné pavučině...
**********
Šikovný je malý pavouk
svůj terén si napřed okouk
a potom na volném místě
usoukal si husté sítě.
Pavučinu jako krajku
na mouchu i na záclonku,
pak se schová do listí
a tam dělá že už spí.
Prásk.
Teď ho něco vyrušilo
v pavučině zabzučelo,
čmelák v pavučině sedí
překvapeně kolem hledí.
Pak si čmelda hebčí,kýchne,
z pavučiny pryč vylítne.
Pavouk kouká,co s děje
na zdravíčko.
Komu přeje?
Díra je teď v pavučině
tu však spraví ve vteřině.
Vždyť nestalo se neštěstí
pavouk,ten je pro štěstí.
Všem pavoučka pro radost
ať štěstí máte všichni dost..
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a):
Květka Š., 29.3.2012