Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když něco schází

Když něco schází

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4

Když jsem býval malý kluk
Přál jsem si mít vlastní klíč
Teď už ho mám a je jich víc
A dětství je nenávratně pryč
Stejně mi něco schází

Se svým osudem hraji divnou hru
Jsem jako brankář chytající rány
Snad jsou to šance, co šly mimo mně
Ale náhody držím pevně, též mi byly dány
Ale něco mi schází

Má duše se válí v bolestech
Ale najdou se i krásné chvíle
Život je boj a také výhra
Když hřeje Tě něco milé
Ale něco tu schází

Když vím, že je tu někdo a má jméno
Které v srdci mám vytesáno písmem runou
A nelze mu být poblíž na chvíli
Mám pak pocit, že škrcený jsem strunou
A někdo mi schází

Zavírám oči a mám neklidné spaní
Stále přemýšlím čím vlastně jsem
Jsem básník, kluk, snílek ?
Ale hlavně patřím k těm
Kterým něco schází
Publikoval(a): Rendys1970, 29.3.2012
Přečteno (215x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., dlouhejkour, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti