Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

přelet pod kukačky hvizdem

přelet pod kukačky hvizdem

Mladý pán P. Básně » o Lásce

Anotace: vecerni jaro..

zase,
voňavá v plné kráse
je pro mě odměnou
vysněnou, domněnou
duše mé klid je pasé

ona,
než rozkvetu a zkonám
bude první a poslední
nocí když uplynou stovky dní
nic než "my" stačí nám

cit,
je vše co stačí mít
móda a doba je přežitek
nám stačí jemný zážitek
tys sirka já jsem dynamit

zas,
trvalo by věčný čas
a v bílý den se svítilnou
než našel bych tebe jinou
jen s tebou žiju nadoraz

tak,
zůstaň sebou jako pták
snáz proletíme korunami
oblaka jsou mezi námi
vadne vášeň, kde je tlak
Publikoval(a): Mladý pán P., 28.3.2012
Přečteno (100x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jin&Jang, děda včela, J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti