Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Smuténkuješ, ST.
31.3.2012 22:54 | Psavec
...utéci k naději je jediná cesta!A že jich jistě je,jen se dobře rozhlédnout kolem sebe...!
28.3.2012 8:23 | modrá
S hlobkou a smutkem tkaná jsou Tvá slůvka... proč? Vím, jsou prostě bolesti, které nás souží... snad se to jednou změní. Martinko.
27.3.2012 8:14 | NikitaNikaT.