Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zodiak

Zodiak

Tonyend Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Ach, Jiří, ty snílku! Kdybys věděl, že se blíží konec tvé krásné poštovní schránky. Co bys napsal, být tady s námi, o anonymní písí emailové?

Maminko
tady se mně zdají
ale divné sny
jsem třináctým znamením
na nebi

Po nocích chodím
s Vodnářem na Ryby
pasu Berana a Býka
Štír prohání Blížence
Panny zkrotí Lva
Váhy váží Raka
Střelec střílí na Kozoroha

Doktoři nám říkají
ať pijeme hodně mléka
to prý nás uzdraví taky
tuberáky
a tak si chodím ¨
s hrnečkem plechovým
přidat k Mléčné dráze
tak se o mě neboj mami

Já mám strach
chlapče můj maličký
abys náhodou nespadl
pod kola Velkého vozu
a nevrátil se mi zpět
do své malé postýlky
Publikoval(a): Tonyend, 27.3.2012
Přečteno (148x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti