Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smějící se zvířata, která boří školy

Smějící se zvířata, která boří školy

Averzus Básně » Srandovní

Anotace: Jedna myšlenka, s kterou jsem si pohrával už na základní škole, myslím že smějící se zvířata můžou bořit školy.

Z nicoty všech světů
běží horda děsivá
s úsměvem všech dementů
hle - zvířata prašivá.

Jak z Noemovi archy
by všechna monstra utekla
smějí se a běží v dáli
poušť se strachem roztekla.

A kam to stádo směřuje -
nikdo tohle jistě neví
avšak již se dlouho traduje
že kde je škola - tam se zjeví.

V každém městě - každá škola
bude srovnána se zemí
pak někdo z davu nahlas zvolá:
pryč jsou vzdělávací zařízení!
Publikoval(a): Averzus, 25.3.2012
Přečteno (470x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Lilien, ZENITZERO666

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti