Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pilot formule City

Pilot formule City

Tonyend Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Možná že se jezdí i u vás Velká cena City

Na startu Velké ceny City
každému může povědět
Tuto trať
znám nazpaměť
dokázal bych ji zajet
s černou páskou na očích
trénuji denně

Přesto nikdy nestojí
na stupních vítězů
s pohárem nad hlavou
nad hlavou má
jen své unavené ruce

Když v plné rychlosti
projíždí poslední úsek
za kvílení gum
a je první v cíli
stacionáři paraplegiků
bez šampaňského
bez mechaniků
na svém starém vozíčku
Publikoval(a): Tonyend, 25.3.2012
Přečteno (89x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT., dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti