Blizzard
Blizzard
Anotace: bílá tma, sněžná bouře, citová bouře...
Náhle ochlazení mezi námi
tvá ústa ledová
jak sněžná děla jedou naplno
chrlí slova
do ledových dlouhých vět
Blizzard
všude bílá tma
srdce zavaleno sněhem buší
magnetickou bouři tuší
střelka kompasu trvale na Sever
Sám
ten pocit znám
hluboko uvnitř vyje
jako vlci tam
pod tíhou vět
zmrzl úsměv v ledový květ
Blizzard
se přežene mrazy povolí
sněžné dělo není
sluneční šíp zasáhne ledový květ
kapká z něj voda
jak z rampouchu
chutná tak slaně
Život jde dál
Sever ne sever
Publikoval(a):
Tonyend, 24.3.2012