Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Domov

Domov

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tak trochu astrál no..:D

Zase lítal
Jako kdysi když byl malý
Ve svém imagináriu
Kterému se tak nesmí říkat

Zase cítil se svobodný
Volný, jako anděl bez povinností
Věděl že sní, věděl to
Ale bylo to tak reálný

Reálnější než život

S pohledem orla, silou býka
Nezáleží na rozumu ale na srdci
S mateřskou něhou, vírou v seba
Tak zvláštní svět postaven city

Jak můžeš rozlišit ,,realitu‘‘ od snu
Umíš to?
Jak můžeš říct že něco je, a to druhé ne
Popíráš to?

Až příště zavřeš oči
Nezapomínej
Až budeš zase utíkat
Vzpomeň si
Jak si kdysi létal a bojoval

S pohledem orla, silou býka
Nezáleží na rozumu ale na srdci
S mateřskou něhou, vírou v seba
Tak zvláštní svět postaven city

Svoucnost
Nic víc není potřeba
Ještě čest a hrdost
Si rytíř ponechá

Víra se změní ve vědění
Lidský život je tak slabý
Ale rozhodující

Kdy budu umět lítat?
Tak těším se na ten den
S pohledem orla, silou býka
Se srdcem, které nepřestane být
S mateřskou něhou, vírou v seba
Znovu poletím

Je to tak zvláštní svět
Ve kterém napůl žiji
Publikoval(a): Aniel, 23.3.2012
Přečteno (63x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti