Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Vyznání
Jsi člověk, který má nádherné srdce a duši.
Možná si ani neuvědomuješ kolik mi dáváš lásky a energie.
Moc si tě vážím a těším se na každou chvíli, kterou budu moci strávit s tebou.
Znovu tě držet za ruku a cítit tvůj dotek a tvoje teplo-lidské teplo, které člověk potřebuje k životu.
A já ten tvůj dotek potřebuji a miluji....
Publikoval(a): Ňuňuško, 22.3.2012
Přečteno (1146x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: wild_wyvern, Lilien, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti