Lodivod lásky.
Lodivod lásky.
Anotace: Milování i po letech společného života může být nevšedností :-)
Bereš mou hlavu do dlaní,
úsměv na rtech máš.
Něžné polibky jsou křídla motýlí
hladící mou tvář.
Dívám se Ti do očí,
vidím lásky žár.
Hladíš křivky mého těla,
důvěrně je znáš.
Tajná zákoutí v nich ukrytá
i body touhy v nich.
Víš, jak stav extáze
vykouzlit z nich
Ruce putují v krajině těla.
Jednou jsou v pohoří
v zápětí v nížině,
ponořené zcela.
Za bouře citů
vstupuješ do krytu mé intimnosti.
Zmítáš se na vlnách blaženosti.
Jsem Tvá loď a Ty můj lodivod.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 22.3.2012