Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mně Tvůj pocit, resp. vyjádření, myslím, že když někdo napíše něco, cos napsal ty... pro mě to je, tedy zní mně to jako pocit, který se blažený, příjemný a v jistém slova smyslu jedinečný...
5.4.2012 6:42 | NikitaNikaT.