Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okamžik nadešel

Okamžik nadešel

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: Poslouchej svoje oči, poslouchej svoje srdce.

Místnost ztichla,
a my necháváme se unášet,
unášet se na vlnách ticha,
a ten pocit, nechává nás vznášet.

Teď je náš okamžik,
chop se ho, udrž ho.
Budeme spolu, připoutaní ve mžik,
v tichu, společně na dlouho.

Přijmi to, pociť to a drž.
místnost plná, jen my dva,
utopená těla v "nádech a výdrž".
Tam v očích, kde je pravda.

Dívají se na tebe, dívají se na mě.
Ty se díváš na mě, já na tebe.
Nic kolem, jen my, jak světlo ve tmě,
záříme, letíme na tmavé nebe.

Děláme to správně.
Věř že je to tak, na nic nemysli.
Patříme k sobě, a to je to "právě".
Věř ve mě, věř v sebe, jen to měj na mysli.

Reflektor září, je to vše o nás.
ztraťme se v jeho záři,
cítíš to, jde to, snáz a snáz.
cítíš to, cítíš to horko na své tváři.

Slyšíš tu lásku?
A každé srdce v místnosti roztaje,
Houpeme se spolu na provázku,
a ten čas co v našich srdcích nastal,
brzy pro oči všech nastane.
Publikoval(a): Globodecristal, 20.3.2012
Přečteno (271x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti