Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dokud se usmíváš

Dokud se usmíváš

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Tomu, který je ve snech můj, však přes den mi uniká

Trhá mě na kousky, že tě vídám každý den
A ani nepípnu, malá holčička, co se bojí odmítnutí
Tvůj ranní úsměv zůstává pořád beze změn
A tak ti věnuji chvilky, co vedou k procitnutí

Vždyť jedině ve snu jsi princem na bílém koni
Skrytým ďáblem, se kterým zažívám přes noc
To co se mělo stát už včera nebo vloni
Přes den ve vzduchu visí ta naše jiskřivá bezmoc

V každém pohledu a v tom důlku ve tvé tváři
Ve vtipech, kterým se nikdo jiný než my nesměje
A já se nezbavím iluzí o tvé svatozáři
Dokud se usmíváš, nevzdám se trpké naděje
Publikoval(a): Sedmnáctka, 19.3.2012
Přečteno (326x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti