Křídla nejen holubí
Křídla nejen holubí
Vzlétli holoubci z báně
ke slunci blíž v hejnu
v hlavách sny Ikarů
hejno trhá se
marně se křídly brání
vlétlo mezi ně káně
nemilosrdně seje smrt
z nebe padají bílá
peříčka pírka holubí
kapky rudé krve je barví
To já jsem v bezpečí až do rána
pod duchnou z husího peří
i kdybych sny měla létací
to já jsem v bezpečí
pod ochranou svých čtyř křídélek
Publikoval(a):
Tonyend, 19.3.2012