Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč chybíš mi?

Proč chybíš mi?

Když někdy hloupě švitořím
o tom co nevím, a nebo vím,
otázky dávám na tělo,
proč by ti tohle chybělo?

Jako když k jídlu nemám
to víno co k němu
chutná mi.
Svou hvězdu nedohledám
ve svítícím sněmu
nad námi.
Zestárlý vztekem
když doma nebyl jsem
dlouhý čas,
tak hynu brekem,
když dlouho neslyšel jsem
já tvůj hlas.
Publikoval(a): R.Samildanach, 19.3.2012
Přečteno (177x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, GAIA77, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 06:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti