Někdy
Někdy
Anotace: někdy tě ještě čtu
Někdy tě ještě čtu jako knížku co znám a nechci jí odložit.Někdy tě ještě chci, jako sen co nemohu snít.Někdy jsem ještě voda co po tobě stéká musím promiň mi to.Někdy je ve mně ještě víra ne v pramenech ale v řekách.Někdy jako bych už s tebou žil a stále na to čekám.
Publikoval(a):
maly vaclav, 18.3.2012