Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

e-doba

e-doba

Mladý pán P. Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=7VxtMMYmvak

Rozcuchlý dětina:
na dlaních mýtina
v srdci hlubá studna
nesmělým děs sundá

Okatá poťouchlice:
volná jak holubice
cudnou pentli na duši má
z mléka knír až za ušima

Byl jeden den světský-
a její úsměv dětský
zůstal z něho paf
z jeho gest a zpráv

Ať cesty směr netušili
jen, že ve dvou cíle sílí
tak jako jeden by šel
bez zášti sen jim vyšel

Tak jako vrána k vráně
sedli u slunné stráně
hlavy a srdce k sobě
spolu v téhle e-době
Publikoval(a): Mladý pán P., 18.3.2012
Přečteno (101x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, NikitaNikaT., J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti