Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jen tak,jahodová

**Jen tak,jahodová

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: A jahodové,vonící

~~~~~~~
Jen tak si někam jít
a v kapse nemít flok
krásou se nasytit,
vytáhnout tužku,blok
a každou růži planou
motýla,čmeláka v jeteli
to mraveniště stranou
hříbek v mechové posteli,
všechno do bloku kreslím
z jahod si vážu kytičku
neboj se,já ji nesním
dám ti ji Múzo,za básničku.

Za kytku z jahod děkuje
ta co si Múza říkala
verše pak se mnou rýmuje
přitom jahody mlsala,
ještě má od nich pusu
červenou
a jahodové verše do pera
se hrnou…

~~J~A~H~O~D~O~V~É~,~V~O~N~Í~C~Í~~
Publikoval(a): Květka Š., 18.3.2012
Přečteno (148x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., Martina Primová, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti