Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letím vesmírem

Letím vesmírem

LETÍM VESMÍREM

Letím svým životem jako vesmírem
Nevím zda se mám mračit nebo se smát
Na pohled nekonečný prostor mrazivý
Ale proletěly komety a hvězdy zářily snad

V temnotě bezedný ostrovy jasu
V cestě mých trajektoríí stály
Vlasatice o mne otřely svou nádheru
Stále jsem plný té oslnivé krásy

Kůži mám pokrytou třpytkami jejich tužeb
Pořád je cítím když češu si vlasy
Jsem věčný poutník co letí vesmírem
Tuším kde zbyly jejich naděje asi

Květy ledu zůtaly na mé tváři
Z ohně vášně který jsem jim dal
Jejich zář vybledla do vzpomínek
Bez světla co jsem jim vzal

Na stěnách prázdné kabiny mé rakety
Zbyla po některých možná prachu unce
Ale já musím letět vesmírem dál
Potkat to co chci

... svoje slunce …
Publikoval(a): dlouhejkour, 16.3.2012
Přečteno (144x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti