princip něhy
princip něhy
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KkB6DNRgXYs
Duši mou proťal kvas,
vždyť na mě z nebes hlas:
'nenajdeš něhu s žádnou ženou,
vše ti nahradím tvrdou měnou'
Stokrát šeptal jak vlny
beránek v rouše z trní
oči své klopím co štěně
bych ledy proťal v ženě
Bez roucha Evina, viny
'má jediná - tvůj jediný'
je už celkem jedno
zda nám směny sednou
Prý shora něco seženou
za princip něhy se ženou
vyženu zlé zvyky ze sebe
vyžebrám modré od nebe
Klečím dnes na dně kolosea
se šrámy kovboje od rodea
pod nebem, v pilině, v písku
pro lidstvo 'krok k něhy zisku'
Publikoval(a):
Mladý pán P., 16.3.2012