Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiná láska

Jiná láska

ajala Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Někdy jsou chvíle,kdy potřebujeme udělat další krok,ale dál zůstáváme stát na místě ochromeni strachem z neznáma..

Rozhlédni se znovu kolem,
vzpomeň,kde dal jsi mi své sbohem.
Já tam stále čekám,
na kolena klekám.

Často žádám vykoupení,
pro pocit,že nic tu není.
Cítím se tak zbaběle,
že mě v dáli něco semele.

Nechávám se zevnitř trhat,
jako na terč šipky vrhat.
Bez tebe se dýchá špatně,
s tebou vidím ale matně.

Není co dál vsadit,
ani způsob jak víc mě ranit.
Neznám důvod svého setrvání,
možná je to klamné zdání.

Všechny tyto pocity,
držím v bezpečí své ulity.
Tuším,že k něčemu tu spěje,
či snad blouzním z beznaděje?
Publikoval(a): ajala, 16.3.2012
Přečteno (285x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martina Primová, koala-pancake, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti