Rozchod
Rozchod
Anotace: opustil mě a napadla mě básnička
Ten, který rád mě měl
navždy oněměl.
Ten, který rád mě má
lásky plná slůvka neříká.
Mé srdce zlámal,
mou lásku zahodil.
On jediný políbení dával,
on jediný mé tělo objevil.
Rodiče nepřejí nám,
já mu své srdce navždy dám.
Po boku jiného muže na tebe budu vzpomínati,
v kousíčku srdce tebe věrně milovati.
Publikoval(a):
umara, 15.3.2012