všechno o ničem
všechno o ničem
Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255)
Na cárech papíru
filosofie vesmíru
která vlastně nic není
všechno je jenom snění
máš filtry pravdu nevidíš
jde to o to co vlastně víš
můžeš se tvářit že víš hodně
ale přesto žbleptáš o hovně
sebe nenajdeš ve společenským uznání
ale to je dlouhá cesta poznání
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 14.3.2012