Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Sladká jako med

**Sladká jako med

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: Taková někdy láska být může

.....
Láska je sladká jako med
jako marmeláda
je taky křehká
jak na rybníku první led,
jindy je divoká
že doškrábe ti záda
a to nezná
snad ani Akademie věd.
Někdy je jako lístek z růže
jemná,něžná a voňavá,
jindy jak voda
láska být může
čistá,průzračná,tichá
i divoká.
Láska,
ta mnoho proměn zná
proto je vždycky
tak líbezná
žádaná
milá
,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 14.3.2012
Přečteno (281x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti