Nahoru dolů
Nahoru dolů
Anotace: ..když se společná cesta nevydaří..
Zdolat život
Mount Everest
nejde
když jeden
leze nahoru
druhý dolů
mačky v srdci
cepín v hlavě
pojistné lano
letí dolů
poslední tábor
kde nezmrznem
u rozvodu
zrádné jsou
soukromé Himaláje
Publikoval(a):
Tonyend, 14.3.2012