Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen jsem si hrál

Jen jsem si hrál

Aniel Básně » o Lásce

Anotace: ...

Jarní nebe fialové
I v nás vyvolalo strach
Ovanulí láskou
Elektrizujících krás
Ranní svit opuštění
Varhanní hlas
Ranní svit přichází..

Lásko přišel čas, už musíš jít
Publikoval(a): Aniel, 13.3.2012
Přečteno (141x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti