**Fialový inkoust
**Fialový inkoust
Anotace: Jedna ze šuplíčku...
Fialová
–(°o°)–
Mám staré pero plnící
co při psaní vždycky skřípalo,
jiný,jak fialový inkoust
to pero vážně neznalo,
i když se ve škole
„úča“ zlobila
psát modrým inkoustem
já nikdy nechtěla.
Od mala mám totiž
fialovou barvu moc ráda
ať je to kytička,svetr
anebo třeba marmeláda,
vždyť i ta víla z fialek
je celá fialová
a na skřítka od borůvek
se fialově usmívala.
Z fialového inkoustu
byly i krásně fialové kaňky
a kolem toho flíčku v sešitě
stály fialové plaňky,
na každé plaňce
byla i borůvka fialová
co jsem to z té fialové barvy
dnes vybásnila?
–(°!°)–(°o°)–(°!°)—
…
Publikoval(a):
Květka Š., 13.3.2012