Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Možná

Možná

MOŽNÁ

Možná si myslíš
Že už mě znáš
Když potkala jsi mě
Někde na ulici

Možná doufáš
Že víš jaký jsem
Po pár chvílích
Slovech v soukromí

Možná si pohráváš
S mým obrazem
Který ti dávám
Za svitu Luny

Možná mě poznáváš
V třpytivém zrcadle
Které ti nastavuji
Ze slov a gest

Možná udělej Ty ten krok
Těžký a ke mě blíž
Otevři se mi tak jak jen můžeš
Abych si do Tebe šáhl ...

Pak ne možná ale jistě
Udělám to stejné já
A budeme moci oba říci
Miláčku ... už tě znám ...

Možná ... snad
Publikoval(a): dlouhejkour, 13.3.2012
Přečteno (213x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, GAIA77, NikitaNikaT., Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti