Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesnáším vyplňovaního tohohle políčka

Nesnáším vyplňovaního tohohle políčka

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro vás o ničem pro mě o všem

Kde je začátek a kde je konec
kdo je a kdo není blbec
někdy to je zcela evidentní
může být blbec nějak potentní ?
Kde ? nikde
a vůbec
je někdo někde?
Ale vždyt je to jedno
co na tom sejde
Nic není tak vážné
jak to vypadá
A vlastně nic
nikam nezapadá
to sou jen filtry
zdravého rozumu
být ideálním vzorkem
společenstva konzumu
Happyendy sou jenom filmu
rozsvit si at nevidíš furt jenom tmu
Publikoval(a): ostuda lidstva, 12.3.2012
Přečteno (59x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lagedama, Huhlinka

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti