Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro Tebe

Pro Tebe

Můza ránna a noci Básně » o Lásce

Anotace: Láska, kterou k tobě cítím v tento den.

Držíš mé srdce, držíš ho pevně v rukou
doufám, že ho dlouhý čas nepustíš
Líbáš mé rty, hladíš mé tělo, díváš se mi do očí
v tu chvíli zmizí svět
a já si přeji, abych se z té euforie, neprobudila zpět
Chtěla bych pro jednou držet tu moc v dlani
milovat tě napořád a plnit tvé touhy a přání

Jsi světlo mé tmy, oáza mé žízně
jsi můj anděl, úsměv na mé tváři
jsi slunce, co pro mě den za dnem září
jsi čerstvý vzduch ranního probuzení
jsi můj hrdina, jiného pro mě není
je mi s tebou krásně na světě
má lásko,
miluji tě...
Publikoval(a): Můza ránna a noci, 12.3.2012
Přečteno (528x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, GAIA77, Martina Primová, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 18:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti