Láska
Láska
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk
Láska je bolest, slzy a zklamání
Když víš, že nemůžeš dál
Zármutek ze srdce těžko se vyhání
Jen to, co ti pomůže, rád by jsi bral
Láska je radost a všemocná síla
Svět se hned růžový zdá
Okouzlila Tě vzdálená víla
Která teď v rukou vše má
Láska je jak v kasinu ruleta
Musíš vsadit vše, co se dá
Vždy kladný výsledek tato hra neskýtá
Naděje na výhru pomalu upadá
Láska je jako tanec v oblacích
Když vznášíš se štěstím
Pro toho druhého vše by jsi vykonal
Dokážeš bojovat se vším
Láska je jak hřmící vodopád
Nespoutaný živel a síla
Co všechno musíme o sobě znát ?
Nejistota s námi zmítá
Láska je věc trochu divná
Je poznat, nikdo ji nevidí
Jen pro vybrané se odkrývá
A odnesou to nevinní
Láska dokáže zasáhnout
Když se to nehodí
Morálku snaží se vytáhnout
Srdce těch dvou zabolí
Láska není jen milování
Jak to tak mnozí berou
Je to též o vzájemném chápání
Vše je pak lehčí ve dvou
Láska je vše a také nic
Šťastných a nešťastných tajemství
Někdy se smíříš nečekat víc
Marné to čekání na štěstí
Publikoval(a):
Rendys1970, 11.3.2012