Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas

Čas

Martina Primová Básně » o Lásce

Anotace: ... je ho tak málo

Schovávám se za závojem
vzpomínek o čase našem,
který pro sebe máme,
co se známe
ani minutu nepromarníme
jeden pro druhého
jsme tu

za skálou neviditelnosti
se naše těla topí
ve vzájemné rozkoši
nikdo z nás netuší
zda to skončí vzplanutím
nebo jen kapkou slasti

v oparu vyvěrajícího z našich citů
stojíš tady i já stojím tu
v tvém teplém objetí
nechci aby skončilo to
nechci zpátky napětí
plné strachu
zoufalství

schovávám se za závojem
vzpomínek o čase našem,
který si pro sebe kradem
co tě znám
vím,
že všechen čas
nám nestačí
Publikoval(a): Martina Primová, 10.3.2012
Přečteno (247x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Martin Havlíček, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti