Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mé matce

Mé matce

Munzara Básně » o Lidech

Anotace: Už jsem taky máma. Odrůstám dětským střevíčkům a pomalu se stávám matkou. Vzpomínám, jaká jsi pro mě byla a jaká budu asi pro své dítě já jako máma.

Mé matce:

Říkalas mi, že jsem zmetek
v mysli mělas asi zmatek

Říkalas mi, že jsem capouch
Podívej na ten krásnej rampouch

Pančelka mi řekla, že jsem drzá
a ty na to
voda v řekách letos nezamrzá

A já říkám, jen jsem se jí ptala
a tys na to
Co by sis teď k jídlu dala?

Mami, já nemám hlad.
Musí se dojídat.
Publikoval(a): Munzara, 8.3.2012
Přečteno (84x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti