Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak souměrná

Tak souměrná

xoxoxo Básně » o Lásce

Anotace: ....http://www.youtube.com/watch?v=c1LG5E55II8

x


V pramenech vlasů
tříští se odlesk zlomků světla
těžká vůně
horká těla
závrať dravá řeka
Propleteni houstnoucí tmou
do vřetena hvězd
vylamujem z noci diadém

až do pramenů krve
božské..cítit tě v sobě
Bouřemi světla vlna nás smetla
za víčky hloubkami věků
v jednotném tepu
magická temnota dechu
Odrazem vln z mých strun
čtu si s Tvých run na těle
hříchy pozemské

Zvoní vibrací hlubin závratí
záchvěvy extází
znichž úsvit krvácí
a jitřenka znachověla
Proplouváme do éterna
runway nadpozemských krás
vzlet i pád
chlad i mráz
za hranicí času
světla stala se požárem vzdechů
rozvířila kosmický prach

Tvá ocel do mého hedvábí
vše kolem se zastaví
zmrazen okamžik
z přílivů
mračna ohnivých stoupání
Tak souměrná ve větru slasti
zas ta smyslná blízkost má nás v pasti


...však božská taková rodící se rána
v tvém náručí vykoupaná

x
Publikoval(a): xoxoxo, 8.3.2012
Přečteno (168x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., dlouhejkour, Linzerka, Lugilla, Květka Š., NikitaNikaT., Martina Primová, Martin Havlíček, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti