Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání k MDŽ

Přání k MDŽ

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: .. to co musí vydržet žena, nemáme my muži vůbec ponětí, proto věnuji tyto verše všem ženám

Přišel svátek žen,dam,paní
Jednou v roce,snad je málo
Lásku ucítíte z každého přání
A pěkný pocit nastálo
V tento zvláštní den
Dle zápisu v kalendáři
Co Vám více přát ?
Lásku a ať vše se daří
Někdo kytkou,jiný slovem
Blízkou duši osloví
Nejen v svátek je to třeba
Každý den je příhodný
Ženský s chlapy hodně zkusí
Snad by nás i vraždily
To,co musí s námi přestát
My bychom nestrávili
Někdy se snad zachováme
Jako sloni v porcelánu
Ale holky,kvůli Vám
Sneseme jakoukoli ránu
Tak se ten den sváteční
Do sytosti užívejte
Vínko,něco k zakousnutí
A nás na paměti mějte
Publikoval(a): Rendys1970, 8.3.2012
Přečteno (1622x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti