Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Autonehoda

Autonehoda

Lukáš Běhůnek Básně » Smutné

Anotace: Je to smutná báseň o osudu, ale může se bohužel vždy naplnit, neb nikdo si není jisty životem zde. (die Ende = konec).

Luna stoupá nad obzor,
kola těžce kvílí,
Řidič nedával pozor,
nastal zmatek v této chvíli.

Autobus ze silnice vyletěl,
cestující ze strachu šílí,
plamen jasně přeletěl
a rychle se šíří.

Nikdo nic nevidí,
za svým cílem míří,
kolem jen tak projíždí,
však smrt už se šíří.

Sirény v dali zní,
pomoc už jede,
za pár dní se zvony rozezní,
a to je die Ende.
Publikoval(a): Lukáš Běhůnek, 8.3.2012
Přečteno (121x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti