kde jsem?
kde jsem?
dopil jsem sklenici
a byl jsem vyhozen
ospalou číšnicí
oblík' jsem kabát a šálu
a znechucen
šel do jiného lokálu
tam zpívalo se a pilo
já spokojen
jsem si dal další pivo
lidé různí sešli se tu
a já, jsa opojen,
nemoh' jsem dokončit větu
"došel" jsem domů až k ránu
byl jsem udiven
že nemám vůbec páru,
kde vlastně jsem
Publikoval(a):
Meto, 8.3.2012