I.
I.
Anotace: Jak je těžké, když Vás někdo opustí
Všechno připomíná mi tu tebe,
dobu, kdy ještě věřil jsem v nebe.
Ruku v ruce, kráčeli jsme do ráje,
to bylo předtím, než poslalas mě do háje.
Pravá láska, nachází se pouze v pohádkách,
a lidé nerozcházejí se jen po hádkách.
Jak mohl oslnit tě jiný kluk,
jak mohu ti být rázem fuk?
Zašlápla jsi ten náš květ,
tím rozbilas mi celý svět.
Srdce prorazila chladná tyč,
ano, chápu, už jdu pryč...
Publikoval(a):
MARi0, 8.3.2012