Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Objetí svěrající kazajky

Objetí svěrající kazajky

lifestalker Básně » Smutné

Anotace: Objetí a oběti deprese. Smíření a represe.

Tvé dlouhé černé vlasy
zakrývající světa krásy.
Tve drsné studené dlaně
držící me srdce na dně.

Tvůj černý závoj plápolající
štěstí odhánějící.
Tvé mrtvé oči,
můj život smočí.

Tvá hustá láska
jenž mě dusí,
jsi má temná kráska,
která mě nikdy neopustí.

Jsi má vůně -
mé srdce stůně,
jsi můj pach
nahánějící mi strach.

Přirostla si ke mě,
hladím tě něžně,
tvé kruté objetí -
udušené oběti.

Ach, má lásko krásná,
která do ucha mi mlaská.
Ach, má černá vílo,
proč by se mi to nelíbilo.

Má duše už není mrtvá
ani živá, ...ale nahá
jsem jen tvůj a ty jsi má
- láska černá.


...věčná ...
Publikoval(a): lifestalker, 8.3.2012
Přečteno (123x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Janeala10, děda včela, xoxoxo, Munzara, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti