Uslovovaná
Uslovovaná
Anotace: jinde ve světě pro změnu zase ukamenují a to je tragičtější.
Zase po mně házíš slovy
snažíš se mě uslovovat
miláčku
no tak
věř mi
je to jinak
Zase po mně házíš slovy
jako kameny do vody
plesky plesk
kámen po hladině skáče
jak žába z leknínu
Zase po mně házíš slovy
chceš abych viděla na hladině
místo kol čtverečky
kdepak
je konec hry a lhaní
Zase po mně házíš slovy
snažíš se mě uslovovat
ze slova rozchod
už nemám strach
a modřiny v srdci
tak hloupá žába nejsem
Publikoval(a):
Tonyend, 8.3.2012