Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mně se to dílečko líbí...nemusí každý psát o lásce:)) uměl jsi použít ty správné pocity....o))
7.3.2012 22:18 | střelkyně1
Email:
Heslo: