Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ja rovnez nemam slov, na tva "neslova" :) Proste me tesi ;)
8.3.2012 8:53 | Mladý pán P.
Přemýšlím, ač marně, co bych k Tvému dílku napsala... pro mě je úžasně podané a velice citové, hloubavé... myslím, že slov není třeba, a tak, ráda si jej přečtu znova, ráda se k němu budu vracet. ST!*** je zbytečné.
7.3.2012 16:13 | NikitaNikaT.