Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty

Ty

Martina Primová Básně » o Lásce

Anotace: ...co dodat...

na rozpáleném chodníku
po krátkém letním deštíku
nezůstalo ani stopy......
v mém srdci však po návštěvě tvé
nezůstalo místo prázdné
celé jsi je zaplnil

čerstvě posečená tráva
voní nekjrásněji z rána
s kapkami rosy
tebe však cítím stále
tvá vůně objímá mě
i když tu nejsi

v mé mysli jsi zakotvil
a nejdou vymazat
ani zážitky malé
jsi už mou součástí.......
Publikoval(a): Martina Primová, 7.3.2012
Přečteno (273x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, Květka Š., Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti