Nevyhaslá
Nevyhaslá
Jsi jako láhev vratná,
odevzdaná poloprázdná,
Jsi jako nedokouřené cigáro,
které mi chybí nemálo.
Jsi jako to poslední kvítí,
které mi už štestí nerozsvítí.
Jsi jako líh,
můj velký hřích.
Jsi jako pohled do slunce,
spalující mě prudce.
Jako nebe Polárka,
mé srdce si prosákla.
Jsi jako krásná píseň,
kterou nevyzpívám.
Jsi jako film,
jen se dívám.
Publikoval(a):
lifestalker, 6.3.2012