Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pro mě obsahově svým způsobem blízká... a vlastně naivní, když si vzpomenu na sebe a své pokusy o smír. Když druhá strana nechce, nech to být a zařiď se... měla jsem v úmyslu chovat se zcela stejně, jako ta daná osoba, ale zjistila jsem, že na to nemám žaludek a já su prostě jiná, takže... nehraju si na někoho, kým nejsu, ani na to, čím nejsu...
7.3.2012 7:35 | NikitaNikaT.
básen nemastná,neslaná,ale průměrně simpatická....bod!
6.3.2012 22:07 | Martin Havlíček