Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mezi světy

Mezi světy

Aniel Básně » ostatní ...

Anotace: Nevim co k tomu říct, snad jen přeložit do Aj a zazpívat..

Z mých dobrých skutků a hříchů stvořeny
Stíny mé duše
Volání vzdálených snů
Touha k nim táhne

Dvě strany jsou dané
Panna, orel
Třetí odděluje a pojí je
To jsem já
Tanečník na hraně

Lilian

Nemesea

Zapomněl jsem jak se vrací
Hlouběji do sutin mého světa
Hloubš a hloubš letím
Zachránit co se dá
Ztrácím pointu reálného světa
Volání revoluce mého srdce
Znovuoživen
Probouzím se zpátky, tak daleko

Lilian

Nemesea

Všichni tři jsme na hraně dvou světů
Jak legrační
Situace která se neměla nikdy stát
Kolísání systému, nebo kolísání nás??

Zapomněl jsem jak se vrací
Hlouběji do sutin mého světa
Hloubš a hloubš letím
Zachránit nás
Ztrácím pointu reálného světa
Volání revoluce mého srdce
Znovuoživen
Probouzím se zpátky, tak daleko
Daleko
Mezi dvěmi světy uzamčeni
... tak daleko
Publikoval(a): Aniel, 6.3.2012
Přečteno (111x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti