Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Audience k srdci

Audience k srdci

MartyH. Básně » o Lásce

Anotace: .. myšlenkové pochody vlastních pocitů se mnohdy těžko chápou! (2001)

Audience k srdci

Zaseknut v pseudostavu rozvětvení
prožitků okolní dimenze vědění
praskotem struktur vlastního rozmnělnění
propadám pocitům vnitřního zdělení.

V neutrále roviny obou seskupení
buněčných jedinců jiného pohlaví
buduji plošiny v systému přeskupení
citových fází transfernou v záhlaví.

... a po té jsem osmělen požádat
o audienci ve Tvém srdci !

MartyH. 2001
www.myspace.com/m_artyh
Publikoval(a): MartyH., 5.3.2012
Přečteno (180x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Brazzillka, Jin&Jang, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti