Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesmělost

Nesmělost

Už je to tu zase,
nové setkání,
které mi strach tolik nahání
a celé moje tělo se třese.

Strach ve mě roste a
v žaludku nepříjemný pocit roste.
Naše očí se střetly,
mé líce zrudly.

Tvůj úsměv přeruší to tenzní napětí,
stejně jako matčiné obětí.
Chtěl bych se zvednout a za tebou jít,
jsem však až příliš nesmělý.

Ach, to moje prokletí,
nikdy mě nepustí,
jak krásné by bylo žít
a tento strach nemít.
Publikoval(a): lifestalker, 5.3.2012
Přečteno (120x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 19:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti